Uudised ja artiklid

Osale TTÜ KüberKonverentsil!

14.05.2018

Tallinna Tehnikaülikool, Kaitseministeerium ja Eesti Interneti Sihtasutus kutsuvad kõiki huvilisi osalema 12. juunil TTÜ KüberKonverentsil, mille selle aasta teemaks on valmisolek küberohtudeks ja küberkindlustuseks.Mis toimub küberruumis ja kas oleme valmis selle varjukülje avaldumisel? Seminaril arutletakse ja otsitakse ka vastuseid – kas teame kõiki ohtusid, et olla valmis, mida toob tehisintellekt ja kui palju peavad muutuma reeglid, kes mängu kontrollib, kuidas valmistuda riskideks ja kas turvalisus on võimalik?

Konverentsil on kohti 150 osalejale. Päevakava ja registreerumise leiate https://sites.google.com/view/kyberolympia/reeglid-2018/konverents-2018 

Konverentsi esimene pool on eestikeelne ning esinejateks on oma valdkonna tipptegijaid Eestist. Pealelõunal liitub konverentsiga Cyber Security Summer School ja tegevus muutub rahvusvaheliseks (osaliselt inglise keelseks). Näiteks tutvustatakse Malwarebytes uut laborit TTÜ Mektorys, üles astuvad nii Eesti kui välismaised küberstaarid nagu Peeter Marvet (Zone Media), Raido Orumets (BCS), Toomas Lepik (TTÜ) ja Jenny Radcliffe (Host of The Human Factor Podcast, UK) ja Lisa Forte (Red Goat Cyber Security, UK).

Konverentsil toimuvad mitmed kaasahaaravad mängud ka osalejatele. Päeva lõpus kuulutatakse välja küberkaitse noorte talentide võistluse KüberNaaskli võitjad ning KüberLaagrisse edasipääsejad. Lõpetuseks süüakse koos kooki.

Birgy Lorenz, konverentsi korraldaja, annab teada, et on tegemist viimase aja kõige suurema maalähedase küberkaitse kogukonna kogunemisega Eestis, kus astuvad üles nii teadlased kui tudengid, turvaspetsialistid kui ametnikud.

Meie kõikide ühine eesmärk on tuua digitaalne ohutus ja küberturvalisus tavainimesele sammukese lähedamale, et kõikidel oleks infoühiskonnas mõnusam toimida.

Olete oodatud sellest osa saama!
https://drive.google.com/file/d/1gRzDzcrzJp9WVcB40Fx0rj9yzbovwGli/view





Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic