Page 15 - Targalt internetis - aastaaruanne 2022
P. 15

TARGALT INTERNETIS KOOLITUSED JA TÖÖTOAD
TARGALT INTERNETIS ABC KOOLITUSED KOOLIDES JA LASTEAEDADES
Haridustehnoloogide töö on kiire ja see sisaldab ka oma asutuse õpetajate koolitamist. Tihti tuleb koolitusteks luua uusi materjale täiesti nullist. Meie tegime haridustehno- loogide elu lihtsamaks ja lõime neile kohvritäie valmis- materjale, mida sisekoolitustel kasutada.
Harno kaks uhiuut koolitust “Targalt internetis ABC minu koolis” ja “Targalt internetis ABC minu lasteaias” tõid kokku koolide ja lasteaedade haridustehnoloogid ja sise- koolitajad, kelle eesmärgiks oli ennast digiturvalisuses harida ja samuti viia teadmised oma asutuse õpetajateni. Kooli- tusel osalejad said ligipääsu kohvritäiele uutele materja- lidele, mis aitavad neil ka edaspidi oma asutuses koolitusi läbi viia. Targalt internetis koolituste eesmärk on digi- turvalisusega jõuda võimalikult paljude õpetajateni ning selle tõttu viivad koolitusel osalevad haridustehnoloogid ja sisekoolitajad juba koolitusel osalemise käigus oma asutuses läbi temaatilisi koolitusi, abiks nõuanded meie koolitajatelt ja kursusekaaslastelt.
Kaheksa koolituse käigus koolitati 102 sisekoolitajat, kes omakorda tegid 209 koolitust, milles osales kokku 2118 õpetajat.
    15





























































































   13   14   15   16   17