Uudised ja artiklid

Kingits

Kingitus õpetajatele

31.08.2011

Insafe jätkab oma populaarset Tagasi kooli kampaaniat. Sellel aastal sisaldab õpetajatele mõeldud kingipakk järgmisi internetiturvalisust käsitlevaid materjale: tunnikava 8-14-aastastele õpilastele, viktoriini, esitlust ja spetsiaalset mängudeteemalist õppimisüritust.

Tagasi kooli kingipakk sisaldab ka infot Turvalise interneti päeva kohta, mida tähistatakse 7. veebruaril 2012.
Kingipakk avaneb 8. septembril 2011 “Tagasi kooli” leheküljel. Sealt leiate ka eelmisel aastal loodud materjalid.

Insafe on Euroopa teadlikkuse tõstmise keskuste võrgustik, mida kaasrahastatakse läbi  Safer Internet programmi. Eestis viiakse programmi eesmärke ellu Targalt internetis projekti partnerite poolt, kelleks on Lastekaitse Liit, Tiigrihüppe Sihtasutus, Politsei- ja Piirivalveamet, Sotsiaalministeerium ja MTÜ Eesti Abikeskused. Infot vahendab ka Koolielu portaal.

Loe ka: „Turvalise Interneti Päev, kampaania Tagasi kooli“

Lisainfo ja küsimused saatke
Ilvi Pere, Tiigrihüppe Sihtasutuse internetiturvalisuse projektijuht: ilvi@tiigrihype.ee

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic