Uudised ja artiklid

Internetiraadio saate salvestamine

Internetiraadio töötuba

22.09.2011

13.-15.septembril osalesid „Targalt internetis“ projektimeekonna esindajad Londonis toimunud InSafe võrgustiku seminaril. Insafe võrgustik ühendab Euroopa riikide organisatsioone, kes tegelevad interneti turvalise kasutamise edendamisega laste ja noorte seas ning pakuvad vajadusel nõu ja abi.

Seminari raames toimus töötuba, milles osalejatel oli suurepärane võimalus olla ise internetiraadio saate sünni juures. „Rääkisime internetiturvalisuse aspektidest erinevates Euroopa riikides. Töötuba juhtis Russel Prue Anderton Tiger’ist, kes kasutab loovalt uusi ja põnevaid tehnoloogiaid ning jagab oma kogemusi kõigile huvilistele,“ ütles töötoas osalenud Ilvi Pere, projekti teavitustööjuht Tiigrihüppe Sihtasutusest.

Internetiraadios Anderton Tiger saab saadet järel kuulata siit: http://www.andertontiger.com/podcasts/default.htm

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic