Uudised ja artiklid

Ideelaat

Oktoobris palju põnevat-vaata siia!

29.09.2011

Hea koolipere!

Targalt internetis projekti raames valmisid plakatid, mis jagavad soovitusi interneti turvaliseks kasutamiseks. Netinipid on mõeldud 3.-6.klassi õpilastele ning Seisa enda eest7.-9.klassile. Plakatid said heakskiidu meie projekti noortepaneelilt ja ekspertgrupilt. Loodame, et leiate neile sobiva koha arvutiklassis või mujal koolimajas. Plakatid jõuavad kõigisse Eestimaa koolidesse oktoobri esimesel nädalal. Vaata:http://www.targaltinternetis.ee/opetajatele/.

02.oktoobril kutsume teid kõiki vaatame Tiigrihüppe Sihtasutuse ja Eesti Rahvusringhäälingu  koostöös valminudteemaõhtut „ Uus reaalsus“.  ETV 2 kanalil näidatakse algusega 19.45 filme „Täiskasvanuks internetis“ ( Growing Up Online, USA 2008), „Digirahvas“ ( Digital Nation, USA 2011) ja “ Teine elu“ (Life 2.0, USA 2011). Filme kommenteerivad Birgy Lorenz, Kalev Pihl, Linnar Viik, Henrik Roonemaa ja Marek Siinvert. Küsimusi ja kommentaare saate esitada Targalt internetis lehel Facebookis ja haridusportaalis Koolielu ( www.koolielu.ee). Tuletame meelde, et Eestis töötab Lasteabi telefon 116111 (www.lasteabi.ee), kuhu saab pöörduda ööpäevaringselt.

26.oktoobril toimub Viljandis ideelaat“ Elu koolis koos Tiigriga“, mille põhiteema on loovuse ja infotehnoloogia ühendamine. Oodatud on nii õpilased kui õpetajad. Targalt internetis projektimeeskond viib läbi töötubasid ja jagab infot.

28.oktoobril toimub Tallinnas Solarise keskuses Targalt internetis noortepäev, kuhu ootame külalisi 14.00-20.00. Loome nõuandekohviku, näitame filme, esineb Artjom Savitski, testime teadmisi, laval on internetiturvalisuse eksperdid, mängime mänge ja teeme muud põnevat.

Õpetajaid ootame osalema Internetiturvalisuse e-kursusel, mis toimub Koolielu portaalis ka oktoobris ja novembris. Registreerumine on juba alanud: http://koolielu.ee/pg/groups/135442/ekursus-internetiturvalisus-koolielus-3/.

Oleme projekti käigus loonud hulgaliselt koolitusmaterjale, mille leiate www.targaltinternetis.ee ja www.koolielu.eeveebilehtedel.
Ilvi Pere
Tiigrihüppe Sihtasutus
Internetiturvalisuse projektijuht





Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic