Uudised ja artiklid

See on turvaline IT

IT-ettevõtted annavad teadmisi noortele

08.02.2012

IT-ettevõtted annavad noortele teadmisi

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit korraldab koostöös BCS Koolitusega noorte internetialase turvateadlikkuse tõstmiseks Eesti eri paigus kuus konverentsi, kus IT- ettevõtted jagavad teadmisi, missugused on tehnoloogia arengusuunad ja mida tuleb internetiohutuse seisukohalt silmas pidada.

Samuti räägitakse, kuidas tõsta noorte teadlikkust Interneti turvalisest kasutamisest ning mida teha ja kuidas sekkuda, kui on põhjust arvata, et  Interneti asjatundmatu kasutamine toob kaasa noore jaoks soovimatuid riske või keerulisi olukordi.  Konverentside korraldamisel tehakse tihedat koostööd nii Eesti Lastekaitse Liidu, Eesti Politsei ja Piirivalveameti, Riigi Infosüsteemi Ameti kui ka  teiste organisatsioonidega, kes on võtnud südameasjaks turvalise internetikäitumise kindlustamise.

Konverentsidel astuvad üles  Webmedia Estonia juht Taavi Kotka, Sertifitseerimiskeskuse juht  ja internetiturvalisuse koolitaja Kalev Pihl, Microsoft Eesti tehnoloogia konsultant Rasmus Reimo, Riigi Infosüsteemi Ameti infoturbeekspert  Anto Veldre, Pelgulinna Gümnaasiumi arendusjuht ja projekti Targalt Internetis koolitaja Birgy Lorenz,  BCS Koolituse koolitaja Tarmo Rosenfeldt ning veebikonstaabel Andero Sepp  ja kriminaalpolitseiosakonna vanemkomissar Anu Baum Politsei- ja Piirivalveametist.

Konverentsid toimuvad  kevadisel koolivaheajal 21.03.12  Tartus Atlantise konverentsikeskuses, 22.03.12  Pärnus Endla Küünis,  23.03.12  Paide Kultuurikeskuses.

Registreerimine konverentsidele http://www.bcs.ee/~koolitus/IT-turvalisus/registreerumine.php

Konverentside sari on suunatud õpetajatele, noorsoo- ja sotsiaaltöötajatele ning kõigile, kes oma töös puutuvad kokku noorte ja lastega kokku puutavad. Konverentsid on osalejatele tasuta.

Kaks konverentsi toimub sügisesel koolivaheajal Jõhvis ja Rakveres koolivaheajal ning üks talvisel  koolivaheajal (2013) Tallinnas.

Konverentside sarja „See on turvaline IT!“ elluviimist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond”.

Elo Allemann
elo.allemann@bcs.ee
projektijuht
BCS Koolitus





Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic