Uudised ja artiklid

Netiturvaliluse bänner

Turvalise internetikäitumise käsiraamat lapsevanematele

16.08.2012

Kas teate, mida tähendavad sõnad vlogima, fraping või sekstimine? Kas teie lapsed on vilkad säutsujad, keda nende Facebooki-sõbrad kasvava intensiivsusega müksavad ja täägivad? Paljud lapsevanemad ei tea, mida nende lapsed võrgus teevad ja kellega suhtlevad.

Raamatus tutvustatakse ohte, millega lapsed võivad interneti, Facebooki, mobiiltelefonide ja muu uusmeedia maailmas kokku puutuda. Antakse nõu, kuidas laste käitumist selles valdkonnas suunata ja turvata.

Raamatu autor Pamela Whitby, eesti keelde tõlkis Birgit Soans.

Raamatut väärtustavad rohked toimetaja Ando Urbase, projekti Targalt internetis kooltaja, kommentaarid Eesti olude ja seaduste kohta ning info, kuhu probleemide puhul pöörduda ja väärilmingutest teada anda.

Pikem raamatututvustus: http://www.kirjastusvalgus.ee/tooted/detail.php?de=265&cat=13

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic