Uudised ja artiklid

Muna

Tasuta õppekäikude sari “Targalt internetis” 6-8 aastastele lastele

05.04.2013

Tiigrihüppe Sihtasutus ja Juku Mängumaad korraldavad Tallinna ja Harjumaa lasteaedade viimastele (6-7 aastastele lastele) rühmadele ja 1.-2. klassi õpilastele õppekäikude sarja „Targalt internetis“.

Õppekäigul antakse lastele esmased teadmised  internetist ja arvutisuhtlusest, täidetakse töölehti ning vaadatakse õpetlikke multifilme Netilammaste seiklustest. Peale koolitust saavad lapsed hullata tund aega Juku Mängumaal.

Tiigrihüppe Sihtasutuse „Targalt internetis“ projekti juht Triin Kangurisõnul on projekti eesmärk propageerida noorte hulgas teadmisi ja oskusi, kuidas internetis suheldes hästi toime tulla. „Kuna lapsed alustavad internetikasutust juba eelkoolieas, siis on oluline, et see teave jõuaks nii nende kui ka lapsevanemateni. Interaktiivses töötoas jagatakse mängude ja „Netilammaste“ multifilmide abil lihtsaid näpunäiteid, missugust infot võib endast teistele jagada ja mis oleks mõistlik enda teada jätta. Lastega tegelevad Tiigrihüppe Sihtasutuse koolitajad Maria Arikainen ja Johanna Olesk“, tutvustas Kangur lasteaialastele suunatud õpituba.

Õppekäigud toimuvad kuni 2013. aasta mai lõpuni ning sellel osalemine on lasteaedadele ja koolidele tasuta! Koolitused toimuvad  alates 03. aprillist kolmapäeviti kell 10.00 ning neljapäeviti 13.30 Mustamäe Juku Mängumaal (Mustamäe tee 3, Tallinn). Koolitused toimuvad nii eesti kui vene keeles.

Registreerumine:
Osalemissoovi saate edastada aadressile kersti@playland.ee kirjas palume ära märkida:
1. Lasteaia nimi ja aadress
2. Õpetajate nimed, e-maili aadressid ja telefoninumbrid
3. Osalevate laste arv ja eesnimed

Lisainfo telefonidel: 56 933 102

Projekti „Targalt internetis“ viivad ellu koostöös Lastekaitse Liit, Tiigrihüppe Sihtasutus, Lasteabitelefon 116 111 ja Politsei- ja Piirivalveamet. Projekti tegevusi finantseerib 75% ulatuses Euroopa Komisjoni programmi „Safer Internet“.

Lugupidamisega,

Triin Kangur                                                     Kersti Jänes
Tiigrihüppe Sihtasutus                                 Mustamäe Juku Mängumaa
Tel: 52 00047                                                  Tel: 56 933102
E mail: triin@tiigrihype.ee                         E mail: kersti@playland.ee

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic