Uudised ja artiklid

Ideelaada auhinnad

Selgusid õpilaskonkursi Targalt internetis 2012/2013 parimad

10.05.2013

Neljandat korda toimunud Targalt internetis õpilaskonkursi teema lähtus selle aasta Turvalise interneti päeva teemast „Minu õigused ja kohustused veebis“.
Konkursile olid oodatud veebipõhised, interaktiivsed postrid, mis kirjeldaksid laste ja noorte arusaama õigustest ja kohustustest internetis. Osavõtt konkursist oli aktiivne, kokku laekus üle 100 võistlustöö. Konkursitöödes väljendusid väga loovalt laste ja noorte arusaamad ja teadmised, millised on nende õigused ja kohustused internetis tegutsemisel. Oma töödes olid autorid leidlikult kombineerinud tehnilisi ja kujunduslike lahendusi. Mitmed autorid olid selletarbeks ka loonud vastavasisulisi videoid.

Parimad selgitati välja kolmes vanusekategoorias.

Nooremas vanuseastmes (I-IV klass) osutus võitjaks Melani Klaanberg Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumist (http://sevaejn44.edu.glogster.com/melani/), teise koha saavutas Mathias Heinla Roosna-Alliku Põhikoolist (http://www.glogster.com/veebi/minu-oigused-ja-kohustused-internetis/g-6l0eu4fievjv4h3mktv27a0) ja kolmandale kohale tulid Mihkel Märten ja Karel Kuus Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumist (http://suwx5xo93.edu.glogster.com/karelmihkel/).

Keskmises vanuseastmes (V-VIII klass) saavutas esikoha Haanja Kooli võistkond, kuhu kuulusid Janeli Kõva, Karolin Jõgeva ja Ragne-Raili Lillipuu (http://www.glogster.com/teletupsud/poster-glog-by-teletupsud/g-6l0l8397rveq6s8laekeea0). Teine koht läks Haanja Kooli noormeestele Jürgen Joonas Simson, Brendan Glenn Koemets ja Germar Moorus (http://www.glogster.com/muumimees/muumimees/g-6l0l6p4ofrla51t67n579a0). Kolmanda koha sai Kristiina Mellik Peetri Lasteaed-Põhikoolist (http://www.glogster.com/peetritargad5/targalt-internetis/g-6l05nr2aujlve6g9neo2va0).

Vanemas vanuseastmes saavutasid esikoha Eleri Jorro ja Piret Rummi Võru Kesklinna Gümnaasiumist (http://www.glogster.com/eleri/eleripiret/g-6l1d63rd8f98aok2ei965a0), teise koha Gränty Reidla Uulu Põhikoolist (http://www.glogster.com/grarrr/internetis/g-6l0birib9mg6bmcbo8iv7a0) ning kolmandale kohale tulid Anne Mari Hansar ja Helen Birnbaum Tallinna Tehnikagümnaasiumist (http://www.glogster.com/popijauhhuu/myglogster).

Palju õnne võitjatele ning suur tänu kõigile osalejatele.





Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic