Uudised ja artiklid

Malta seminar

Insafe-i koolitusseminar Maltal

06.09.2013

Järgmisel nädalal,  11-13-ndal septembril, toimub Maltal Insafe-i http://www.saferinternet.org/ võrgustiku koolitusseminar. Insafe-i võrgustik ühendab Euroopa 30 riigi (28 EL liikmesriiki, Island, Norra ja Venemaa) turvalise interneti keskust. Eestit esindab võrgustikus projekt „Targalt internetis“.

Koolitusseminari eesmärk on eri riikide kogemuste ja parimate praktikate tutvustamine laste ja noorte interneti ning digitaalsete kommunikatsioonivahendite hea ja turvalise kasutamise toetamiseks. Koolitusseminaril osalevad  ka IT-ettevõtete ja suhtlusportaalide esindajad, et koos võrgustikuliikmetega arutleda, kuidas teha paremini koostööd interneti hea kasutuse edendamises.

Noorte arvamused ja mõtted  jõuavad osalejateni Malta noortepaneeli esindajate kaudu.

Seminaril arutatakse ka 2015. aasta Turvalise interneti päeva korraldamist.

Eelnevalt on kõik osalevad riigid esitanud valiku oma väljatöötatud teavitusmaterjalidest ning kohapeal selguvad parimad neljas kategoorias: videod ja animatsioonid, mängud, mobiiliaplikatsioonid ja teavitusmaterjalid, ning koolitusmaterjalid ja tunnikavad.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic