Uudised ja artiklid

Nutilabori konkurss

Nutilabor ootab lennukaid ja nutikaid ideid, osale!

26.03.2014

Vaata Maailma sihtasutus kuulutas välja ideekonkursi “NutiVõistlus 2014”, kuhu on oodatud osalema kõik kuni 19 aastased noored. Võistlusel otsime parimaid ideid, kuidas arvutid, telefonid, nutiseadmed ja internet meie elu lihtsamaks ja mugavamaks saaksid muuta.

Võistlus annab lastele võimaluse jagada oma visiooni, kuidas tehnoloogia elu tulevikus mõjutab ning millisena nemad näevad mobiilside ja IT-lahenduste tulevikku. Lisaks saavad lapsed näidata, kuidas tehnoloogia nende elu mõjutab – olgu see siis seotud kodu, õppimise või sõpradega.

NutiVõistlus 2014 võistluskategooriad on:

– Mina ja seadmed;
– Mina ja õppimine;
– Mina, mu sõbrad ja pereliikmed.

Igas kategoorias saavad parimad auhinnad ning lisaks on välja pandud hulk eriauhindasid. Vaata kuidas osaleda Nutilabori veebilehelt

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic