Uudised ja artiklid

Targalt internetis muusika

Kuula õpilaste loodud laule internetist

07.05.2014

23. aprillil toimus Tallinna Tehnikaülikooli innovatsioonikeskuses MEKTORY Targalt internetis koolidevahelise võistlusmängu finaalvõistlus. Finaalis võistlesid omavahel eelvoorude parimad: Kuusalu Keskkool, Kristiine Gümnaasium, Avinurme Gümnaasium ja Pärnu Vanalinna Põhikool.

Finaalis võistelnud õpilastel ja pealvaatajatel oli võimalus osa saada meeleolukast kontserdist. Kõik meeskonnad olid finaaliks loonud e-ohutust käsitlevad laulud, mida nad erinevate pillide saatel teistele esitasid. Lugude puhul hinnati eelkõige loo sõnumit, esitust ning originaalsust. Kõik esitatud laulud olid teemakohased, selge sõnumiga ja vaimukad. Võistlusele oli kohale toodud nii kitarrid, trummid, süntesaatorid jm pillid.

Kuula lugusid järgnevatelt linkidelt.

Pärnu Vanalinna Põhikooli laul

Sõnad: Targalt internetis laul_Pärnu Vanalinna Põhikool

Kristiine Gümnaasiumi laul

Sõnad: Imeline internet_Kristiine Gümnaasium

Kuusalu Keskkooli laul

Sõnad: Laul-Targalt-internetis_kuusalu-keskkool

Avinurme Gümnaasiumi laul

Sõnad: Targalt-internetis-laul_avinurme-gümnaasium

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic