Uudised ja artiklid

Võistlusmäng

Noortepaneeli seminar Kõrvemaal

20.01.2016

Noortepaneeli järjekordsele kokkusaamisele, mis toimus 27.-28. novembril Kõrvemaal, tulid kokku 12-19 aastased noored erinevatest koolidest üle Eesti. Iga kord on noortepaneeli kohtumistel erinevad tegevused. Sellel noortepaneeli kohtumisel arutasime uue kodulehe kujundust .Me arutasime, kuidas teha projekti kodulehte paremaks: nt. tegime ettepaneku et veebilehel võiks suured teemad alapealkirjastada, ning teha rohkem õppevideoid, mida lehel esitada. Järgmise päeva hommikul arutasime, kuidas tähistada koolides rahvusvahelist Turvalise  interneti päeva, mis 2016.aastal on 9.veebruaril. Meil käis külas ka Hans Metsoja Microsoftist. Ta rääkis meile viirustest ja paroolidest. Peale tubaste tegevuste jätkus meil aega ka õues tegutsemiseks. Panime end proovile seiklusrajal, kus oli vaja täpset silma, et tabada metsloomi, mis küll õnneks olid kunstmaterjalist.
See seminar näitas, et kui kokku tuleb kamp noori, võib juhtuda imesid.

Otto
, Karl, Dalia, Robert, Vlad, Georg, Juta, Lauri, Kirke ja Kelian 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic