Uudised ja artiklid

3. märtsil toimus esimene Nutikalt netis võistlusmäng Pärnu Rääma Põhikoolis

08.03.2016

3.märtsil toimus esimene Nutikalt netis võistlusmäng Pärnu Rääma Põhikoolis, millest võtsid osa nii selle kooli õpilased kui ka Pärnu Kuninga Tänava Põhikooli kui ka Pärnu Vanalinna Põhikooli õpilased. Kilingi-Nõmme Gümnaasiumi juhendaja ning enamus võistkonnaliikmeid olid kahjuks haigestunud ning seetõttu osaleda ei saanud.

Kõik võistlusmängul osalejad olid väga tublid, nutikad ning julged. Saime teada, kuidas hindavad õpilased oma koolis toimuvat ning põhjust uhkust tunda oli kõigil. Koduste töödena tehtud videod kajastasid vajalikke teemasid, näiteks oli käsitletud tööle kandideerimist ning digitaalse jalajäljega seotud teemasid. Viktoriini vastamisel olid noored edukad ning qr koodi viktoriini küsimusi hindasid nad „keskmisteks“, sest need nõudsid veidi enam üheskoos nuputamist.

Kokkuvõttes võib öelda, et esimene võistlusmäng läks edukalt ning osalenud õpilased said seal väga hästi hakkama. Pärnu Rääma Põhikooli õpilased olid teistest veidi nooremad ja vähemuses, kuid sellest hoolimata olid nad väga tublid ja saavutasid auhinnalise kolmanda koha. Tihedas konkurentsis saavutas julge ning taibukas Pärnu Kuninga Tänava Põhikooli võistkond teise koha ning kahe aasta tagust võidu tiitlit kaitsesid targad ja tublid Pärnu Vanalinna Põhikooli õpilased. Palju õnne ja suured tänud kõikidele osalejatele.

rääma võistlus_uudisesse

Pärnu Vanalinna Põhikooli video “Digitaalne jalajälg”

 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic