Uudised ja artiklid

Nutikalt netis võistlusmäng Pelgulinna Gümnaasiumis

25.04.2016

Pelgulinna Nutikalt netis võistlusmängus osalesid tublid õpilased Pelgulinna Gümnaasiumist, Tallinna Kunstigümnaasiumist ja Tallinna Kristiine Gümnaasiumist. Audentese Erakooli võistkond kahjuks võistlusele ei jõudnud.

Väga head koolide tutvustused olid ettevalmistatud Tallinna Kristiine Gümnaasiumi ja Pelgulinna Gümnaasiumi õpilaste poolt. Kahoot viktoriinis teadis kõige rohkem õigeid vastuseid Kristiine Gümnaasiumi võistkond. Tallinna Kunstigümnaasiumi võistkond sai aga kõige kõrgemad punktid oma video eest, mis oli meisterlikult tehtud. Videotega saate tutvuda allpool. QR koodi viktoriin ning veebilehtede kriitiline hindamine tuli kõige paremini välja Kristiine Gümnaasiumi õpilastel, kuid arvutusülesande lahendas jällegi kõige paremini Tallinna Kunstigümnaasiumi võistkond. Osavusmäng läks hästi nii Kristiine Gümnaasiumi kui ka Pelgulinna Gümnaasiumi õpilastel.

Kokkuvõttes võistis ja poolfinaali pääses edasi Tallinna Kristiine Gümnaasiumi võistkond. Auhinnalise teise ja kolmanda koha said vastavalt Pelgulinna Gümnaasium ja Tallinna Kunstigümnaasium. Palju õnne ja suur tänu kõikidele osalejatele!

Tallinna Kunsigümnaasiumi video:

Tallinna Kristiine Gümnaasiumi video:

kristiine video

 

 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic