Uudised ja artiklid

Noorte suveseminar Pivarootsis

26.06.2017

18.-21. juunil toimus projekti “Targalt Internetis” noorteseminar Pivarootsi Õppe- ja Puhkekeskuses. Noorteseminaril osalesid lapsed ja noored projekti Noortepaneelist, kui ka Soome Mannerheimi Lastekaitse Liidu sarnasest projektist. Nelja päeva jooksul õppisid noored, kuidas teha häid videoid ja animafilme, mida tähendab positiivne pedagoogika, missugune on pahatahtlik käitumine internetis, miks seda tehakse ja kuidas sellega toime tulla. Laagri viimasel päeval panid noored oma oskused proovile väitlemises. Möödunud nelja päeva sisse mahtusid pingsa õppimise kõrval ka vaba-aja tegevused: ujumine, matkamine ja muud toredad ühised ettevõtmised.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic