Uudised ja artiklid

Täna toimub Safer Internet Forum

23.11.2017

Täna Brüsselis toimuval rahvusvahelisel konverentsil Safer Internet Forum on põhiteemaks laste ja noorte interneti kasutus – mida lapsed ja noored kogevad, millised ootused neil on ja milliseid riske kogevad. Samuti on teemaks, internetis pakutav sisu ja teenused  ning laste ja noorte arenguküsimused, ning kuidas parimal viisil edendada koostööd eri huvigruppide vahel, et internet oleks sobiv keskkond lastele ja noortele. Konverentsil toimuvatel diskussioonidel ja töötubades osalevad poliitikud, teadlased, õiguskaitseasutuste ning tehnoloogia ja digitaalsete sideteenuste ettevõtete esindajad, õpetajad, lapsevanemad ja Insafe võrgustiku noortepaneeli liikmed. Rohkem infot  foorumist https://www.eiseverywhere.com/ehome/sif2017/625094/

Konverentsi korraldab Euroopa Komisjoni volitusel European Schoolnet, konverentsi toimumist rahastab Euroopa Ühisrahastu Prorgramm (Connecting Europe Facility).

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic