Uudised ja artiklid

Let’s Talk Young

28.05.2019

Targalt internetis osales partnerina lasteombudsmani laste ja noorte kohtumistesarjas “Let’s Talk Young”, mille tulemusel valmib videoklipp laste ja noorte sõnumiga digimaailma võimaluste või murekohtade esiletoomiseks.

Enne videoklipi valmimist ammutati teadmisi erinevate oma ala spetsialistidelt: vlogimise kogemusi jagas Roomet Poom, Lastekaitse Liidu Targalt Internetis projekti tutvustas Malle Hallimäe,  Telias tutvuti #suurimjulgus kampaaniaga, Andra Siibak tutvustas digimaailma teadusuuringuid, proovisime eristada ”pärisuudiseid” ”libauudisteist” Rahvusraamatukogu töötoas ”Libastudes libauudistele””, Maarja Punak rääkis veebikonstaablite tööst ja oma kogemustest, Filmimuuseumis alustasime BFMist Katrin Sigijane juhendamisel filmistsenaariumi ning viimase kohtumisena saime juba BFMis kokku, et stsenaarium üles võtta ja videoks luua.  

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic