Uudised ja artiklid

Küberpähkli KüberPuuring 2020

31.08.2020

Kutsume koole osalema Küberpähkli KüberPuuringus.

Küberpähkli KüberPuuring on algajate talentide tuvastamise võistlus. Võistlus koosneb individuaalsest eelvoorust ja põhivoorust. Võistlusel võivad osaleda 7.-12. klasside õpilased ja kutsekooli õpilased (mitte vanemad kui 18 aastased).

Kool, kes on valmis läbi viima järelvalvega arvutiklassis 90 minuti jooksul eelvooru alagajatele küberkaitse talentidele, saab registreeruda siin . Registreerumine on avatud kuni 28.09.2020.

Lõppvooru reeglid:

 • lõppvooru lubatakse õpilased, kes ei ole eelnevatel aastatel esindanud kooli KüberPähkli koolivooru lõppvoorus või osalenud KüberNaasklil.
 • Lõppvoor toimub meeskonnas (kuni 3 liiget). Lubatud on osaleda kooli kohta kuni kolmel meeskonnal, millest vähemalt üks on tüdrukute naiskond ja üks poiste meeskond. Kool peab panema välja vähemalt ühe naiskonna ja ühe meeskonna, et osaleda lõppvõistusel. Segameeskonnad lubatud ei ole.
 • Lõppvõistlus toimub samuti onlines (koolis järlevalvega arvutiklassis).

Kontakt: Birgy Lorenz
birgy.lorenz@taltech.ee

KüberPähkel on Kaitseministeeriumi poolt ellu kutsutud ja Tallinna Tehnikaülikooli(TelTech) Küberkriminalistika ja -julgeoleku keskuse läbiviidav uuring ja testimine põhikooli, gümnaasiumi ja kutsekoolide õpilastele. Iga aasta oktoobris ootame 4.-9, klasside õpilasi osalema uuringus ja 7.-12. klasside ja kutsekoolide õpilasi osalema testimises (koolivoorus).

Toetajad: Kaitseministeerium, Eesti Interneti Sihtasutus ja projekt Targalt Internetis.

Partnerid

 • logo-0
 • logo-1
 • logo-2
 • logo-3
 • logo-4
 • logo-5
 • logo-6
 • logo-7
Easysoftonic