Uudised ja artiklid

Küberkiusamisvastase kampaania Suurim julgus kogemuslood

16.11.2020

Suurim julgus on vägivallale vastu astuda ja pakkuda tuge kõigile, kes ise end kaitsta ei oska või ei suuda.

„Kõige valusam on küberkiusamise probleem 10–14aastaste koolilaste seas, keda saavad toetada klassikaaslased, õpetajad ja vanemad. Soovime kõnetada neid, kes näevad kiusamist pealt, aga ei sekku. Lisaks eelmisel aastal valminud teleklipile, kasutame tänavu lisaks veel lühikesi kogemuslugusid õpilastelt, vanematelt, õpetajatelt ja veebikonstaablitelt. Need on päris inimeste päris lood, mille jagamine nõudis kindlasti ka väga suurt vaprust,“ rääkis Telia Eesti toetustegevuste juht Elo Võrk.

Tutvuge kogemuslugudega

Rohkem infot: www.suurimjulgus.ee

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic