Uudised ja artiklid

Oleme olnud aasta aega varasemast rohkem internetis, oleme nüüd hoopis õues 😊 Head lastekaitsepäeva!

01.06.2021

Oleme olnud aasta aega varasemast rohkem internetis, oleme nüüd hoopis õues 😊 Head lastekaitsepäeva!

Täna, 1. juunil tähistame lastekaitsepäeva esmakordselt kui riiklikku tähtpäeva ja lipupäeva.

Soovime tänase lastekaitsepäeva puhul teha ühe suure tänukummarduse ennekõike lastele ning seejärel kõigile neid ümbritsevatele täiskasvanutele, kes annavad endast parima, et laste heaolu oleks tagatud.

Enam kui aasta on möödas eriolukorra väljakuulutamisest ning pandeemia on puudutanud otseselt või kaudselt meid kõiki. Lapsed, lapsevanemad, õpetajad ja kõik lastega töötavad spetsialistid on pidanud sel ajal palju pingutama, õppima ja töötama suuremal määral nutivahendite kaasabil ning veetma palju tunde ekraanide taga. Oleme selle käigus saanud targemaks, kuid nüüd suve saabudes on kõige targem olla vahepeal ka ilma ekraanideta. Veedame rohkem aega oma lähedastega ning puhkame aktiivselt värskes õhus.

Soovime, et iga lapse päevas oleks rohkelt rõõmu ja häid elamusi.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic