Uudised ja artiklid

Kogume kokku digiturvalisuse juhtumid

28.10.2021

Head haridustöötajad!

Targalt Internetis projekt koostöös Eesti Informaatikaõpetajate Seltsi ja Eesti Haridustehnoloogide Liiduga kutsuvad koguma ja jagama isikuandmete kaitse ja digiprügiga seotud tõestisündinud juhtumeid.

Oleme huvitatud juhtumitest, mis on seotud õpetajate, laste, vanemate ning koolide koostööpartneritega. Juhtumite kirjelduses võite tõestisündinud lugusid ka veidi utreerida ja täiendada. Kõik juhtumid anonümiseeritakse ja vajadusel üldistatakse.  

Lisaks juhtumikirjeldustele ootame ka digiturvalisuse teemasid ja küsimusi, mis teie jaoks on hetkel aktuaalsed. 

Kogumisaktsiooni laiem eesmärk on toetada koole isikuandmeid turvaliselt käitlema. Teie saadetud juhtumitest ja mõtetest luuakse koolidele mõeldud õppematerjal. Materjali arendamisse kaasatakse küberturvalisuse, Haridus- ja Noorteameti ning Andmekaitse Inspektsiooni eksperdid.

Juhtumeid ja mõtteid ootame aadressile: https://docs.google.com/document/d/1pcFJSwt-8u4ZUAf5n1nSNFMjkAI2tpe6eapJh-wRIBM/edit?usp=sharing 

Või e-meilile:  

Birgy Lorenzile (EIÕPS ) Birgy.lorenz@gmail.com

Diana Veskimägile (EHTL) dianaveskimgi@gmail.com

Saatmise tähtaeg on 10.11.2021.

Lisalugemist: https://opleht.ee/2021/03/kitsaskohti-andmekaitse-rakendamisel-koolides/ 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic