Uudised ja artiklid

15.-21. novembril on Suurima Julguse Nädal – küberkiusuga võitlemisele pühendatud nädal

04.11.2021

15.-21. november on Suurima Julguse Nädal – küberkiusuga võitlemisele pühendatud nädal, mil Telia kutsub inimesi märkama küberkiusu ja selle vastu reaalsete tegudega võitlema.

Selleks, et Suurima Julguse Nädalast osa võtta, on kaks varianti:

  1. Kui märkad mõne sotsiaalmeedia postituse all nõmedat kommentaari, tagi sinna lihtsalt @suurimjulgus (TikTok), @teliaeesti (Instagram) või @SuurimaJulguseNädal (Facebook), et Suurima julguse meeskonnale sellest teada anda. Nemad jagavad seda postitust Suurima Julguse Saadikutega, kes kirjutavad inetute kommentaaride kõrvale midagi ilusat.
  2. Kui liitud Suurima Julguse Nädalaga Facebookis, jälgid @teliaeesti Instagrami või @suurimjulgus TikToki kontot, hakkavad sinuni jõudma lingid postitustest, mille kommentaariumites on leitud küberkiusu. Pole vaja muud teha, kui postituse lingile vajutada ja kirjutada kommentaariumisse midagi vahvat ja julgustavat. Nii saab ka sinust Suurima Julguse Saadik!

Vaata rohkem infot: www.suurimjulgus.ee.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic