Uudised ja artiklid

Materjale õpetajatele: küberturvalisus ja infosõda

04.03.2022

Õpetajad ja huvilised on kogunud koolidele materjale, mis aitavad eelkõige õpilastele selgitada küberruumis toimuvat infosõda, kuidas sellega toime tulla eristamaks tõest infot valest jmt. Materjalid on esitatud kooliastmeti, et hõlpsamini endale vajalik leida.

Üritused

Õpetajad ja huvilised on kogunud koolidele materjale, mis aitavad eelkõige õpilastele selgitada küberruumis toimuvat infosõda, kuidas sellega toime tulla eristamaks tõest infot valest jmt. Sellelt lehelt leiad lingid temaatilisele infole. Materjalid on esitatud kooliastmeti, et hõlpsamini endale vajalik leida.

Täiendame lehte jooksvalt.

Üritused

7.03 toimunud veebinari salvestus Noorte küberturvalisuse pädevus uuringutes KüberPähkel, KüberNööpnõel ja KüberPuuring. Arutati ka mida tuleks praeguses Ukraina sõja olukorras infosõjast ja netist toimuvast lastele ja vanematele kohe rääkida. 

14.03 ingliskeelne tasuta veebikursus Schools tackling disinformation. Korraldaja European Schoolnet.

16.03 veebinar “Cyber dimensions of the Russia-Ukraine conflict”. Vajalik eelnev registreerimine. Ürituse viib läbi Tallinna Tehnikaülikool.

Materjalid

Lasteaed/ I kooliaste

II kooliaste

III kooliaste/gümnaasium/täiskasvanud

Lapsevanemale

Muu vajalik kõikidele

Täiendamisel

 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic