Uudised ja artiklid

7-12-aastastele lastele avati Teeviit Juunior info- ja mänguportaal

22.09.2022

Haridus- ja Noorteamet avas sel nädalal lastele mõeldud info- ja mänguportaali Teeviit juunior. Portaali tehakse koostöös Lastekaitse Liiduga ja see on mõeldud 7–12-aastastele lastele, lapsevanematele ning lastega töötavatele spetsialistidele.

Info kogumises ja edastamises löövad kaasa ka lapsed ja noored. “Meie jaoks on oluline tegutseda mitte ainult laste jaoks, vaid ka reaalselt nendega koos,” kirjeldas Teeviit juuniori peatoimetaja Triin Sooäär. Ühtlasi avaldas peatoimetaja lootust, et tegemist saab olema erinevaid teemasid ja põlvkondi ühendava platvormiga. “Ma usun, et lapsed ei ole vaid sihtgrupp, vaid ka ägedad sisuloojad, kes saavad aidata neid puudutavates küsimustes lahendusi otsida ning näha ja luua lapsesõbralikku perspektiivi,” rääkis ta.

Teeviit juuniori lehelt aadressil www.teeviit.ee/juunior leiab lastele suunatud uudiseid, nuputamist, videoklippe ja soovitusi. Ühtlasi on seal eraldi juhendajatele mõeldud rubriik. „Kindlasti tasub silm peal hoida ka meie Facebooki ja Instagrami lehtedel ning kohe, kui tuleb mõni väärt mõte, mida laste infoportaalis kajastada, sellest julgelt meile teada anda,“ lisas Sooäär.

LISA: Infoportaalist leiab ka mitmeid projekti Targalt internetis materjale ning kindlasti jätkame head koostööd noortele vajaliku info pakkumisel.

Ekraanitõmmis https://teeviit.ee/juunior

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic