Uudised ja artiklid

Sõbralikku nutikat kooliaastat

01.09.2022

Tänasel tarkusepäeval soovime kõigile õpilastele ja õpetajatele edukat uut kooliaastat.

Kooliaasta algus tähendab taaskohtumist sõprade ja koolikaaslastega, aga ka uusi sõpru, uusi võimalusi ja saavutusi. Pea 14 000 lapsele üle Eesti on tänane päev esimene koolipäev.

Viimaste õppeaastate jooksul on õpetajatel tulnud varasemast rohkem töötada ning õpilastel õppida interneti ja nutivahendite abil.  Järjest olulisemaks on muutunud digipädevused ja meediakirjaoskus. Sealjuures on muidugi tähtis hoida oma elus tasakaalu, et korras oleks nii füüsiline kui ka vaimne tervis.

Targalt internetis meeskonna poolt viime ka sel kooliaastal läbi tegevusi, mis toetavad turvalist ja tarka interneti ja digivahendite kasutamist. Kutsume õpetajaid osalema sügisel toimuvatel Targalt internetis koolitustel . Seda, mida fotode ja videote tegemisel ning nende internetis jagamisel silmas pidada, käsitlevad uued videod ja tunnikavad Fotod ja videod 1.-4.klass ja Fotod ja videod 5.-8. klass. Rohkem uusi ja juba tuttavaid materjale leiab meie kodulehelt.

Oleme hoolivad iseenda ja teiste suhtes, märkame ja toetame üksteist – nii saame kõik eesoleva õppeaasta muuta edukaks.

Üle-eestiline koolirahu kuulutati täna välja Paides, mille selleaastane tunnuslause on Paidele omaselt “Koolirahu südames”.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic