Uudised ja artiklid

Üleskutse korraldada lastele ja noortele veebruaris targalt internetis üritus

31.01.2023

Kutsume projekti Targalt internetis raames koole, lasteaedasid, noortekeskusi ja raamatukogusid korraldama lastele ja noortele üritusi, tänu millele saavad arendavad nad oma oskusi ja saavad uusi teadmisi interneti ning nutiseadmete targemast ja turvalisemast kasutamisest.

Inspiratsiooniks oleme koondanud uuemad temaatilised õppe- ja teavitusmaterjalid kogumikku: https://www.targaltinternetis.ee/inspiratsioonikogumik-2023/.

7. veebruaril tähistatav rahvusvaheline turvalise interneti päev käsitleb seekord teemat “Minu andmed on minu vara”, et laste ja noortega arutada digihügieeni, postituste sisu, digitaalse jalajälje, andmekaitse, digiprügi jmt teemade üle. Fookuse saate seada teie lähtuvalt oma õpilaste vajadustest.

Näiteid üritustest: temaatilise ainetunni või viktoriini läbiviimine, netinippidega plakati loomine, harivate mängude mängimine, temaatiliste õppevideote ja multikate vaatamine ning teemade üle arutamine jne.

Registreerige oma üritus: https://www.targaltinternetis.ee/.
Kõik üritused kanname Eesti kaardile. Seal näete ka teiste asutuste üritusi.

Aitäh, et aitate lastele ja noortele vajalikke teadmisi edasi anda.

Registreeritud üritused Eesti kaardil:

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic