Uudised ja artiklid

Küber-pealelõunad aprillis ja mais/Educational Cyber Lunches in April and May

09.05.2023

Tallinna Tehnikaülikool koostöös Ameerika suursaatkonnaga Eestis korraldavad miniprojekti Roadmap for Inclusive Cybersecurity raames kaks inglisekeelset veebinari, kus astuvad üles küberturvalisuse eksperdid Ameerikast. Esimene seminar vaatleb noore naisena IT-maailmas tegutsemist ja õppimist ning teine isikukoodi turvalisust.

Esimene veebiseminar “Fulbright Program and Personal Experience as a Woman in a STEM field”, kus esines Julia Garrard, Indiana University (IU), Bloomington, Fulbrighter toimus 11.04.2023.

9. mail kell 17.00 algab ingliskeelne seminar prof Wayne Pattersoni eestvedamisel “The Important Research of LaTanya Sweeney: Pigeons in Pigeonholes and Application to Estonia “Tuvid tuvide aukudes”. Rohkem infot ja veebiseminaril osalemine.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic