Uudised ja artiklid

Kuula saatesarja “Ohtlik klikk”

07.07.2023

Alustab uus saatesari „Ohtlik klikk“. 10-osaline küberturvalisuse saatesari „Ohtlik klikk“ läheb eetrisse igal esmaspäeval Kuku Raadios. Saatesarja eesmärk on teavitada elanikke ohtudest ja murekohtadest küberruumis ning isiklikust vastutusest küberintsidentide ennetamisel ja tagajärgedega tegelemisel.

Esimeses saates räägitakse armukelmidest, finantspettustest, õngitsuskirjadest ja teistest küberruumis levivatest petuskeemidest. Külas on Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri küber- ja majanduskuritegude talituse juht Hannes Kelt. Saatejuht on Ingela Virkus.

Kuula saadet: https://kuku.pleier.ee/podcast/ohtlik-klikk

Saadet toetab Riigi Infosüsteemi Amet.

Pilt pärineb saatesarja veebilehelt. 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic