Uudised ja artiklid

Avati registreerimine koolidele ja noortekeskustele 2023. aasta KüberPuuringu võistlusele

16.08.2023

Avasime registreerumise koolidele/noortekeskustele osalemaks KüberPuuringu võistlusel.

Registreerumine on mõeldud kooli/noortekeskuse esindajale, kes korraldab oma majas KüberPuuringu – algajate küberturvalisuse võistluse eelvooru. Võistlus on suunatud 7.-12. klassi ja kutsekoolide kuni 18-aastastele osalejatele.

Anna oma huvist teada enne 30.09.2023 täites registreerimisvormi.

KüberPuuringu võistluse saate läbi viia oma koolis/noortekeskuses oktoobrikuus. Parimad algajad talendikad noored saate saata poiste ja tüdrkute võistkondadena edasi detsembris toimuvale online põhivõistlusele.

Sellel aastal toetavad KüberPuuringu võistlust Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium, Eesti Interneti Sihtasutus, Targalt Internetis projekt ja Euroopa Liit. Ülejäänud toetajad avaldame novembris, kes on pannud noortele välja harivaid auhindu ja võimalusi. Võistluse viib läbi Tallinna Tehnikaülikool.

Ootame rohket osavõttu! 🙂

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic