Uudised ja artiklid

2.10 Tagasi kooli e-tund “Kuidas noor teadmatusest kohtupinki satub?” 7.-9. klassile

29.09.2023

Sõber palub Sul viia tundmatu pakikese ühest kohast teise. Tahad teha nalja ja kirjutad internetis vale nime all. Lükkad koolikaaslase jõuga teelt eest, aga tema kukub ja saab tõsise vigastuse. Kõik need pealtnäha süütud olukorrad võivad lõppeda kohtupingis.

Õigusemõistmise nädala raames toob Tagasi Kooli õpilasteni koostöös Eesti Kohtutega 2. oktoobril e-tunni, kus Harju Maakohtu kohtunik Andra Sild räägib juhtumitest, mille tõttu noored kõige sagedamini kohtupinki satuvad.

Lisainfo ja registreerimine: https://etunnid.tagasikooli.ee/e-tund/kuidas-noor-teadmatusest-kohtupinki-satub

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic