Uudised ja artiklid

Eesti vihjeliin osales INTERPOL-i ja INHOPE võrgustiku koolitusel

31.10.2023

Lastekaitse Liit pakub vihjeliini teenust www.vihjeliin.ee, kuhu saab anonüümselt edastada infot veebikeskkonnast, mis sisaldab laste seksuaalset väärkohtlemist esitavat materjali.

Vihjeliini meeskond teeb tihedat koostööd Eestis Politsei ja Piirivalveametiga ning rahvusvaheliselt INHOPE võrgustiku (www.inhope.org) kaudu teiste vihjeliinidega üle maailma, et laste seksuaalset väärkohtlemist esitava materjali levikut internetis tõkestada ja seda sealt eemaldada.

18.-19. oktoobril osales Eesti vihjeliini meeskond INTERPOL-i ja INHOPE võrgustiku  koostööprojekti CPORT koolitusel Lyonis. Koolitusel käsitleti, kuidas veelgi tõhustada INHOPE võrgustiku vihjeliinide koostööd õiguskaitseasutustega, et aidata kaasa seksuaalse väärkohtlemise ohvrite tuvastamisele.

Rohkem infot CPORT projektist inglise keeles – https://inhope.org/EN/articles/what-is-cport.

Foto: Ekraanitõmmis INHOPE CPORT project

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic