Uudised ja artiklid

21.11 Tagasi kooli veebiseminar “Kuidas e-osteldes mitte petta saada?”

14.11.2023

Ülevaade:  Kas oled kunagi kuulnud, kuidas keegi tellib midagi internetist ja pärast makse sooritamist on müüja kadunud kui vits vette? Suur osa ostudest sooritatakse internetipoodidest. E-poodide valik on kirju ja sotsiaalmeedia on täis kõiksugu värvilisi ja kutsuvaid reklaame. Kui tavalisest poest asju ostes saame valida endale kõige meelepärasema toote ja seejärel siirduda kassasse selle eest maksma, siis e-poodide puhul näeme ainult pilte ja jääb vaid loota, et toode päriselt kohale jõuab.

Sellel korral on külas Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät, kes räägib, millist kaupa saab tagastada ja mida ei saa; millisel juhul on meil õigus saada tagasi makstud summa; kuidas ära tunda petturid; kuidas tuvastada, kas internetileht on turvaline; kuidas kaitsta enda paroole, sotsiaalmeedia kontosid jm; ning mida peaksime teadma selleks, et meie õigused oleks kaitstud ja kauba kindlasti kätte saaksime.

Registreeri oma klass e-tundi: https://etunnid.tagasikooli.ee/e-tund/kuidas-e-osteldes-mitte-petta-saada/

 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic