Uudised ja artiklid

Lastekaitse Liidu podcast: laste digitaalne heaolu ja vaimne tervis

08.05.2024

Lastekaitse Liidu Targalt internetis podcasti esimeses saates on külas Catlyn Kirna, küberturbe konsultant CGI Eestist, kes on oma meeskonnaga teinud laste küberturvalisuse mängu “Spoofy”, mis õpetab lastele internetiohtusid ja veebis käitumist.

Lisaks Catlyinile arutavad laste digitaalse heaolu ja vaimse tervise teemadel Lastekaitse Liidu Targalt internetis projekti koordinaator Malle Hallimäe ja projekti Targalt internetis teavitustöö koordinaator Kerli Valner.

Podcastis arutatakse, kuidas lapsevanem saab toetada oma lapse turvalisemat ja tervislikumat digiseadmete kasutust.

Podcast anti välja projekti Targalt internetis raames, mida toetab sotsiaalministeerium ja kaasrahastab Euroopa Liit.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic