Uudised ja artiklid

Toredat, sõbralikku ja nutikat kooliaastat!

01.09.2021

Soovime kõikidele õppijatele ning õpetajatele head õppeaasta algust. Ütleme üksteisele hästi ning märkame ja aitame oma kaaslasi nii koolis, kodus kui ka internetis suheldes. Oleme üksteise suhtes hoolivad ning austavad, siis edeneb ka uus kooliaasta rõõmsalt ja uute teadmiste omandamine läheb üheskoos kergemalt ja põnevamalt.

Selleks, et toetada head interneti ja nutiseadmete kasutamist, oleme ka sellel õppeaastal läbi viimas mitmeid koolitusi, arutelusid, võistlusi ja kampaaniaid ning loome nii lastele, lapsevanematele ja õpetajatele uusi teavitusmaterjale, videoid jmt. Juba septembris alustame Targalt internetis ABC koolitustega nii koolidele kui ka lasteaedadele, mille registreerimine on veel avatud. Kogu info saab olema üleval ja jälgitav Targalt internetis veebilehel ja Facebookis.

Täna kuulutatakse välja Koolirahu, mille selle aasta juhtmõtteks on „Alati toeks ja abiks“. Kell 12 algavat Koolirahu avatseremooniat saab jälgida all pool olevalt lingilt.

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic