Uudised ja artiklid

Valminud on internetiohutuse mängu “Suurim julgus” õpetajate versioon

29.09.2023

Digiohutus ja andmekaitse on tänapäeval selline teema, millest rääkida ei ole kunagi hilja.

Mäng pakub õpetajatele võimaluse arutleda koolikeskkonnas toimuvate digiohutuse ja andmekaitse juhtumite üle erinevate rollide vaatest. Arutluse käigus süvendatakse arusaama sellest, kuidas peaks õpetaja ühe või teise juhtumi puhul käituma, mida tuleks kaaluda uue tarkvara või äppi kasutuselevõtu puhul.

Mängu on katsetatud Tallinna Pae Gümnaasiumi õpetajatega ning möödunud aastal toimunud IduEdu festivali raames toimunud töötubades. Inspiratsiooniks mängu juhtumitele olid päriselus aset leidnud sündmused, mis olid ajendatud kooli igapäevaelust ning ka distantsõppest.

Mängu autor on Maia Lust, Tallinna Pae Gümnaasiumi haridustehnoloog.

Mäng on nii eesti keeles kui ka vene keeles.

Tutvu Suurim julgus õpetajate versioon eesti keeles

Vaata:    Suurim julgus õpetajate versioon vene keeles

 

Partnerid

  • logo-0
  • logo-1
  • logo-2
  • logo-3
  • logo-4
  • logo-5
  • logo-6
  • logo-7
Easysoftonic